FMJansen

Promotie IO Bedrijvenbeurs 2015

portfolio  ➤ 
print
website

Als onderdeel van de PR-commissie van Studievereniging i.d heb ik promotiemateriaal en de digitale communicatiekanalen verzorgd samen met Emil Flach en Micha Lionarons. Hiervoor hebben we een simpel aanmeldformulier gemaakt en gedrukt promotiemateriaal (stickers, posters, flyers, etc.).

De posters en vloerstickers die door de faculteit verspreid werden, hebben we gericht op vier verschillende doelgroepen (bachelor-, master-, afstuderende en afgestudeerde studenten), zodat het voor hen allemaal duidelijk werd wat ze aan de beurs hadden. Deze doelgroepen kregen verschillende vragen voorgeschoteld, in de voor hen relevante taal. Voor de stijl hebben we voortgeborduurd op de huisstijl van het voorgaande jaar, om het herkenbaar te houden. We hebben wel de zwart/wit foto’s vervangen door gekleurde foto’s, om het geheel iets vrolijker te maken.

Poster met tekst: Stage als minor?

De poster voor bachelor-studenten.

Poster met tekst: Need a JMP?

De poster voor masterstudenten.

Poster met tekst: Need a job?

De poster voor (bijna) afgestudeerde studenten.

Poster met tekst: Graduation internship?

De poster voor masterstudenten die op zoek zijn naar een afstudeerproject.

Banner met een logo-overzicht van de deelnemende bedrijven naast het IOB-logo.

De banner (3 x 1 meter) met de logo’s van de deelnemende bedrijven.

Bij het aanmeldformulier heb ik de wijze les geleerd om altijd alles voor meerdere scenario’s te testen. Door een fout in mijn code gingen namelijk de inschrijvingen van de eerste dag verloren, omdat we slechts met enkele aanmeldingen hadden getest, in plaats van meerdere achtereenvolgende. Het jaar daarop hebben we daar dus ook meer tijd aan besteed, waardoor een herhaling is voorkomen.